Pedicuresalon Relaxing Feet

Besteed aandacht en tijd aan uw voeten

LCN "Wilde Pedique" (moderne teennagelcorrectie) een behandeling bij schimmelnagels en trauma-nagels

 

LCN "Wilde Pedique" silver plus is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt.

Met LCN "Wilde Pedique" kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. LCN "Wilde Pedique" is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie met LCN "Wilde Pedique" op geen enkele wijze als storend wordt ervaren.

LCN "Wilde Pedique" silver plus en Mycosenagels (schimmelnagels)

LCN "Wilde Pedique" silver plus, een plus voor wetenschap, onderzoek en ontwikkeling. Deze LCN "Wilde Pedique" bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend  component piroctone olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werking toegeschreven, welke de reeds toegevoegde anti-mycotische componenten nog beter ondersteunt.

Te gebruiken met het speciaal ontwikkelde Mykosept tinctuur.


LCN "Wilde Pedique" kan eveneens gecombineerd worden met alle moderne laktechnieken.

Vooral de combinatie met de trendy "French Pedicure"is bijzonder geslaagd.


    Nabehandeling

Het spreekt vanzelf dat de LCN "Wilde Pedique" samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien.

Daarom dient LCN 'Wilde Pedique" regelmatig te worden bijgewerkt. Maak hiervoor tijdig een afspraak met uw pedicure. Toepassing

  • Schimmelnagels
  • Traumanagels
  • Cosmetisch    
                                                                        

Garantie

Heeft u binnen twee weken problemen met uw gelnagels zoals bijvoorbeeld loslaten van de gel. Dit direct melden, zodat ik het probleem kan oplossen! Na twee weken vraag ik hier een vergoeding voor, zie prijslijst per nagel.     


(Voor de behandeling de voeten s.v.p. niet met crème insmeren, en niet een uur van tevoren douchen, anders pakt de gel niet goed).