Relax Body & Feet        

Even ontspannen, een moment voor jezelf  

Atlas Massage           


Een korte en doeltreffende massage op een zachte en natuurlijke wijze van nek en schouder

Wie heeft het tegenwoordig niet: een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Ook migraine, cluster- en chronische hoofdpijnen komen veelvuldig voor. Vaak worden knopen hardhandig weggemasseerd, wat met veel pijn gepaard gaat en dat is meestal geen pretje.

De Atlasmassage is een interactieve massage waarbij de wervels en gewrichten met een speciale techniek op een natuurlijke wijze worden losgemaakt (zonder te kraken of gebruik van hulpmiddelen) en wordt de doorbloeding door de massage extra gestimuleerd.

Hierdoor is het lichaam zelf in staat te genezen en de klachten te laten verdwijnen van o.a.: Stijve nek, Frozen Shoulder, Algemene Schouderklachten, Bewegingsbeperking, Tennisarm, Slijmbeursontsteking, Algemene armklachten, Hoofdpijn / migraine.


 • Bij de Atlasmassage is 10 - 15 min minuten masseren vaak al ruim voldoende voor een merkbaar resultaat. 
 • Bij extreme nek- en schouderklachten is het beter om de Atlasmassage 3 keer 10 - 15 minuten toe te passen dan 1 keer een half uur. Het effect is vele malen groter: tegen de tijd dat de beknelling weer terugkomt, maak ik het weer los en wat nog niet los is, komt dan los.
 • Een maandelijkse Atlasmassage als onderhoud is een uitstekende ondersteuning voor een blijvend resultaat.
 • Voorafgaand aan de 1e behandeling vindt een korte intake plaats.
 • Tijdens de Atlasmassage zit je op een ergonomische massagestoel. En wordt er gebruik gemaakt van een speciale scrub en warme handdoek.

(Voor contra - indicaties zie bij contra - indicaties bij diverse massages)

 • Atlasmassage is geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere- of alternatieve zorg.

  Het resultaat is per persoon verschillend. Ik kan daarom geen garanties geven en wil en kan geen medische claims doen met betrekking tot de Atlasmassage

 • Bij ernstige medische klachten is het sterk aan te raden eerst met uw behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan. Bij de geringste twijfel zal ik u echter altijd eerst doorverwijzen naar de reguliere zorg. 

 • Wilt u weten of uw klachten verholpen kunnen worden met een Atlasmassage? Neemt u dan gerust contact met mij op.
 • De kwaliteit van de Atlas Massage wordt gewaarborgd door middel van een jaarlijkse kwaliteitstoetsing en certificering van haar leden, uitgevoerd door BackBalanceNederland in opdracht van deze stichting.

Afhankelijk van het eerste resultaat zal ik u vrijblijvend adviseren over een eventueel vervolg of een doorverwijzing naar de reguliere zorg.


Pedicuresalon Relaxingfeet is aangesloten bij: