Relax Body & Feet        

Even ontspannen, een moment voor jezelf  

Thaise voet/onderbeen massage    

De Thaise voet/onderbeen massage is een complete ontspannende en vitaliserende massagebehandeling. Het is een pure weldaad voor uw voeten, benen en geest.  

Deze massage wordt toegepast om stress en spanningen te verminderen en de werking van de organen, klieren en overige lichaamsdelen te verbeteren. Het verbetert de bloedsomloop in de voeten en onderbenen, vermindert pijn en is heel ontspannend.

Doordat de voeten het verst van het hoofd vandaan liggen, haalt een voetmassage je letterlijk uit je hoofd. Bij mensen die niet kunnen slapen omdat ze teveel in hun hoofd zitten, kan een voetmassage een perfect slaapmiddel zijn.

De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool. De voetzool wordt in deze visie gezien als de spiegel van het lichaam.

Het is goed om te weten dat ik vele reflexpunten en meridianen meeneem in mijn massage, maar ik werk niet therapeutisch. Hou er echter wel rekening mee dat mijn massage aanvullend en ondersteunend kan zijn, maar nooit een andere behandeling kan vervangen. Bij lichamelijke klachten adviseer ik altijd contact op te nemen met de (huis)arts.

(Voor contra - indicaties zie bij contra - indicaties bij diverse massages)


Tip:  

Trek bij een behandeling makkelijke kleding aan, bij voorkeur een broek waarvan de broekspijpen niet knellen en kunnen worden opgerold tot boven de knie.


Voor wie is het zeker niet bedoeld:

Die op zoek zijn naar erotische contact(en) en of behandelingen, degene die hier wel naar op zoek zijn, verwijs ik graag door naar de daarin gespecialiseerde instellingen.