Pedicuresalon Relaxing Feet

Besteed aandacht en tijd aan uw voeten

Wellness relax behandeling

Gun u zelf en uw voeten eens een momentje rust.

                                                 

 


Uw voeten hebben tot voor kort nog nooit van zich laten horen, behalve misschien na een stevige wandeling op een warme dag, of na een heerlijke ontspannen voetmassage. Het is alom bekend dat men veel te weinig aandacht besteedt aan zijn of haar voeten. Elke dag moeten ze ons gewicht dragen en soms een veelvoud daarvan als we werken of sporten. Onze schoenen zijn ook niet altijd het beste voor onze voeten. Kortom ze hebben heel wat te verduren. 

Buiten dat we onze voeten wassen en soms een voetcrème aanbrengen, doen we niet genoeg.
Zowel zomer als winter is het belangrijk om goed voor ze te zorgen.
Daarom is een uurtje ontspanning voor je voeten geen overbodige luxe.

Deze aangename behandeling is een uitstekende manier om stress te bestrijden. Voor mensen met o.a. wintertenen, droge voeten, pijnlijke gewrichten is deze behandeling uitstekend geschikt.

Een paraffinebad of een masker laat de huid weer heerlijk zacht aanvoelen. Een scrub/peeling zorgt er voor dat de huid grondig, doch mild wordt gereinigd, zorgt voor een goede doorbloeding en verwijdert afgestorven huidcellen.

Ik werk met Camille Wellness footcare met Aloë Vera en olijven, dit biedt perfect op elkaar afgestemde producten voor de relax behandeling. De waardevolle ingrediënten uit Aloë Vera beschermen en veranderen de huid, en de aangename geur kweekt een atmosfeer van ontspanning en welbehagen.

Heeft u geen voetklachten, maar wilt u uw voeten eens lekker verwennen? Dan kunt u bij mij terecht voor een heerlijke wellness relax behandeling. Voor thuis is het mogelijk om de verzorgende producten te bestellen. Het is ook leuk om deze producten cadeau te geven.
De wellness relax behandeling is ook te combineren met een pedicurebehandeling.

De wellness relax behandeling is niet alleen leuk om te geven, maar ook super leuk om te krijgen.
Gun jezelf een rustmoment en maak vandaag nog een afspraak.


TIP: cadeaubon.