Relax Body & Feet       

Even ontspannen, een moment voor jezelf 

Chi-Wit massage

"Je wervelkolom zien als je levensboom"

Levensboom

De Chi-Wit massage is een ontspanningsmassage van verschillende technieken die afkomstig zijn uit Thailand, Vietnam en India. Door stress en andere oorzaken kan er pijn, spanning en moeheid zijn opgebouwd in de wervelkolom. 

De wervelkolom is een knooppunt van zenuwen en een energieke snelweg, die in verbinding staat met je hele lichaam. Als de energie goed kan stromen door de wervelkolom werkt het door op de organen. Daarom is het zo belangrijk dat we leren met de stroom van het leven mee te gaan en bewust in het leven te staan. 


Chi staat voor ultieme levensenergie, de menselijke energiestroom. Levensenergie (ook wel onze spirituele kracht genoemd, Kundalini) stroomt door ons hele lichaam en bepaalt de vitaliteit, veerkracht en gezondheid. Als deze niet vrij kan stromen kunnen allerlei geestelijke klachten ontstaan zoals: frustratie, boosheid en andere remmingen. 

Je kunt daardoor letterlijk en figuurlijk je buigzaamheid en soepelheid kwijtraken. Die verminderde buigzaamheid en soepelheid hoeft niet altijd fysiek te zijn, maar dat kan het wel worden. 


De massage: 

De Chi-Wit massage kan stevig gegeven worden waardoor de natuurlijke lichaamsenergie vrijer kan stromen. Maar kan ook minder stevig gegeven worden zodat het ook bij emotionele en mentale pijnen veel verlichting en helderheid kan geven. Gun jezelf de boost van deze Chi-Wit massage. Gedurende 45 minuten wordt uw rug en de achterkant van de benen gemasseerd. U voelt zich daarna energiek en fit. 

Waarom een Chi-Wit massage:

  • Om te ontspannen en weer in balans te komen / blijven
  • Verzachting en vermindering van lichamelijke klachten
  • Voor diegene die preventief hun lichaam en geest gezond willen houden en willen genieten van diepe ontspanning
  • Gewoon even een moment voor jezelf


Contra-indicaties voor massage
Massage alleen voor vrouwen.