Relax Body & Feet       

Even ontspannen, een moment voor jezelf 


Gelpolish op teennagels

Gellak is een populair  alternatief voor nagellak. Wilt u ook mooie glanzende teennagels, dan is Gelpolish op de teennagels zeker iets voor u. Gelpolish is een dunne gellak die weken lang mooi blijft zitten. Is sterk en flexibel en bied een versteviging van de natuurlijke nagel. 

Voordelen van Gelpolish:

  • Teennagels groeien minder snel dan vingernagels waardoor het gemiddeld 4 tot 6 weken mooi blijft
  • Het is bestand tegen krassen en stoten, het brokkelt niet af
  • Het wordt meteen uitgehard onder een LED lamp, de lak is meteen droog, dus de lak beschadigd niet, de schoenen kunnen meteen aan
  • Het geeft een goede bescherming en versteviging van de nagels 
  • Gelpolisch zorgt voor stralende en verzorgde teennagels, ideaal als u weinig tijd hebt, op vakantie of naar de sauna gaat of helemaal geen zin om regelmatig uw teennagels te lakken, wanneer u slippers of sandalen wilt dragen
  • Is geschikt om aan te brengen na een Gelacy nagelreparatie


Heeft u een schimmel of traumanagel?

Dan wordt eerst een herstelbehandeling uitgevoerd d.m.v. Gelacy op de aangedane nagels. Daarna kan met de gelpolish een mooie kleur worden aangebracht op de teennagels.  Wel is het aan te raden om de schimmelnagels te behandelen met een schimmeldodend middel (verkrijgbaar in de salon). En kunt u toch de slipper of sandaal dragen die u wenst. 

Een combinatie met een pedicurebehandeling of Spa pedicure behandeling naar keuze is mogelijk. Bij Gelpolisch dient de nagel droog/stof en vetvrij te zijn. Daarom zal de Gelpolisch eerst worden aangebracht voor de Spa pedicure behandeling.