Pedicuresalon Relaxing Feet

Besteed aandacht en tijd aan uw voeten

Even voorstellen                                                                                                              Pedicure/Sportpedicure


Mijn naam is José Leusink-Aarts. In mei 2014 heb ik mijn diploma pedicure behaald. Naast mijn baan als medisch secretaresse ben ik een praktijk aan huis begonnen in oktober 2014 in de wijk Reeshof te Tilburg. U kunt bij mij terecht voor uiteenlopende problemen aan uw voeten.

Regelmatig volg ik cursussen om up to date te blijven omtrent nieuwe ontwikkeling op het gebied van voetverzorging. Zo heb ik in december 2016 de opleiding tot sportpedicure afgerond.

Uitgangspunten in mijn praktijk zijn vakkundigheid, laagdrempeligheid en een prettig contact met de cliënt. Mijn doel is uw voeten met respect te behandelen en dat u na mijn behandeling weer op wolken loopt.

Uiterlijke verzorging is voor iedereen belangrijk, onze voeten worden hierbij helaas vaak vergeten. We beseffen het niet, maar elke dag zetten we meer dan duizend stappen, ze moeten hierdoor hard werken. Daarom mogen onze voeten dus best eens verwend worden. Een goede voetverzorging is essentieel. 

PedicureSalon Relaxing Feet biedt u een compleet aanbod voor gezonde voeten. Een pedicurebehandeling wordt vooral gestart om voetklachten op te lossen en te voorkomen, en wordt niet zoals vaak gedacht, alleen om cosmetische redenen toegepast.

Laat uw voeten daarom bekijken en regelmatig behandelen door een pedicure. Dat houdt uw voeten gezond. Ik ben alert op voetproblemen/afwijkingen en waar nodig verwijs ik u door naar een arts, specialist of podotherapeut.    

 

Ik nodig u graag uit om mijn site te lezen en hoop u spoedig te mogen ontmoeten.